През новата година ще плащаме повече, както при теглене на каса, така

...
През новата година ще плащаме повече, както при теглене на каса, така
Коментари Харесай

Нова тесла. Какво плащаме при теглене на каса и на банкомат

През новата година ще плащаме повече, както при теглене на каса, по този начин и на банкомат, информира NOVA. Таксите ще бъдат разнообразни според от сумата. По-скъпо ще ни коства и при превод на средства – т.е. в случай че местим пари от сметка в сметка: без значение дали сметките са в една и съща банка, или в разнообразни.

Обслужването на разплащателна сметка също нараства за някои от банките.  И през т.г. обаче се чака равнищата на лихвите да останат ниски и тегленето на заеми да е относително на ниска цена.

От началото на годината множеството големи банки вдигнаха най-масовите такси, които клиентите заплащат. Най-вече – за интервенции на гише, където ни обслужва банков чиновник.

" Теглене на пари в брой от банков чиновник, внасяне на пари в брой през банков чиновник, преводи, които се вършат на гише – нарастванията там са най-често сред 10 и 30 % по отношение на предишните такси.

Ако в част от банките, с цел да внесете пари в брой таксата до момента ви е била 2 лева – в този момент най-вероятно ще платите 3 или 3.50. Ако до момента ви се е налагало да извършите превод в банков клон и сте плащали 2 лева – в този момент ще ви се наложи да платите 2.50 или 3 лева ", посочва  Тихомир Тошев, финансов и кредитен специалист.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР